RU
 

Коронавірусом заразилися сотні співробітників МВС

Корреспондент.net,  4 травня 2020, 17:17
0
463
Коронавірусом заразилися сотні співробітників МВС
Бійці Нацгвардії в марлевих пов'язках біля Верховної Ради

Для захисту багатотисячного колективу МВС було оперативно закуплено в Китаї в березні-квітні - 1,5 млн шт. респіраторів та інших захисних засобів.

 
У структурах МВС 241 особа заразилася коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє прес-служба відомства в понеділок, 4 травня.
 
"Станом на зараз у Національній поліції 142 лабораторно підтверджених діагнози коронавірусної хвороби (COVID-19), в Державній прикордонній службі - 17, Національній гвардії - 19, Державній службі з надзвичайних ситуацій - 3, Державній міграційній службі - 1. Крім цього, серед працівників Міністерства внутрішніх справ є 59 випадків захворювання", - йдеться в повідомленні.
 
 
Відзначається, що для захисту 350-тисячного колективу МВС було оперативно закуплено в Китаї в березні-квітні 1,5 млн шт. респіраторів, понад 260 тис. шт. костюмів біологічного захисту, 100 650 експрес тестів, 1 тис. термометрів, понад 200 тис. пар одноразових рукавичок.
 
Частина цього вантажу - 80 тис. респіраторів і 8 тис. костюмів - були передані Міністерству охорони здоров'я для забезпечення першочергових потреб закладів охорони здоров'я по всій Україні.
 
Також Центральною поліклінікою МВС у квітні цього року були закуплені багаторазові респіратори високого класу захисту моделі 3М 6800М за ціною 4 тис. гривень за штуку, що нижче, ніж середня пропозиція на ринку.
 
Зазначено, що МВС уже має півторамісячний запас матеріальних ресурсів, необхідних для протистояння епідемії коронавірусу.
 
Нагадаємо, вранці 4 травня в Україні число інфікованих COVID-19 досягло 12 331 особу. За добу виявили 418 нових випадків зараження. Померли 303 пацієнти. При цьому одужали 1619 українців.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: МВДинфекцияМВД Украинызаражение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі