RU
 

У Херсоні чоловік в масці кинув дві гранати в будинок

Корреспондент.net,  28 квітня 2020, 15:13
0
261
У Херсоні чоловік в масці кинув дві гранати в будинок
Фото: Типичный Херсон
Зловмисник, який кидав гранати

Цей будинок належить члену партії Батьківщина Олександру Глушкову, стверджують місцеві ЗМІ.

 
 
У Херсоні вночі невідомий чоловік підірвав дві гранати у дворі одного з будинків на вулиці Пушкінській. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 28 квітня.
 
"Близько 1:08 в Єдиний центр 102 зателефонувала місцева жителька. Жінка розповіла, що чула, як пролунав вибух біля її домоволодіння", - йдеться в повідомленні.
 
На місце події виїхали слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Біля будинку, де стався вибух, були виявлені залишки гранат.
 
"В результаті вибуху пошкоджено віконне скло і фасад будинку. Ніхто з громадян не постраждав. Залишки вибухових пристроїв вилучено та направлено на експертизу. Поліцейські з'ясували, що невідомий чоловік кинув дві гранати в бік будинку", - додали в поліції.
 
В цей час копи перевіряють камери відеоспостереження і з'ясовують обставини події, а також вживають заходів щодо розкриття злочину.
 
Відкрито кримінальні провадження за статтями про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, а також злісне хуліганство (ч.1 ст.263, ч.4 ст.296 КК України). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.
 
У свою чергу місцеве видання Міст повідомляє, що цей будинок належить члену партії Батьківщина Олександру Глушкову. П'ять років тому він балотувався як член цієї партії до міської ради.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Раніше у Львові на вулиці вибухнув невідомий предмет, внаслідок чого помер чоловік у віці близько 40 років.
 
Також повідомлялося, що в Слов'янську чоловік підірвався при спробі розібрати гранату.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Херсонфотополицияграната
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі