RU
 

У двох співробітників в'язниці виявили COVID-19 - Денісова

Корреспондент.net,  23 квітня 2020, 15:39
0
87
У двох співробітників в язниці виявили COVID-19 - Денісова
Фото: Думская
У пенітенціарному закладі виявили коронавірус

Омбудсмен вимагає вжити заходів для локалізації та недопущення поширення COVID-19 серед співробітників установи та ув'язнених.

 
У двох співробітників пенітенціарної установи в західному регіоні було виявлено коронавірус. Про це в четвер, 23 квітня, уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила на сторінці в Facebook.
 
"В одному з пенітенціарних закладів західного регіону двом працівникам 21 квітня підтверджено коронавірус. Один випадок встановлено швидким тестом, інший - методом ПЛР", - написала вона.
 
Відзначається, що хворі співробітники знаходяться на лікарняному з 6 квітня. Проводиться епідеміологічне розслідування для встановлення кола осіб, з якими вони контактували.
 
"Наголошую, що, станом на 23 квітня, серед утримуваних осіб підтверджені випадки захворювання COVID-19 - відсутні", - підкреслила Денісова.
 
У зв'язку з цим, омбудсмен звернулася до міністра юстиції України Дениса Малюська з проханням невідкладно вжити заходів для локалізації та недопущення поширення COVID-19 серед співробітників установи та ув'язнених. Зокрема, Денісова наполягає на необхідності самоізоляції персоналу та ізоляції ув'язнених, які контактували з хворими співробітниками, а також на проведенні обов'язкового щоденного температурного скринінгу в закладі.
 
 
Нагадаємо, сьогодні Україна відновила рекорд із зараження COVID-19. За добу було зафіксовано 578 нових випадків зараження.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: тюрьматюрьмыомбудсмен
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі