RU
 

У корупціонерів у першому кварталі конфіскували 14 тис грн

Корреспондент.net,  17 квітня 2020, 15:33
0
393
У корупціонерів у першому кварталі конфіскували 14 тис грн
Фото: rbc.ua
За перший квартал у корупціонерів конфіскували 14 тисяч гривень

Ця сума надійшла до державного бюджету протягом січня - березня 2020 року, кажуть у Держказначействі.

 
Реалізація майна та коштів, конфіскованих за вчинення корупційних правопорушень, в січні-березні 2020 року принесла до держбюджету 14 тисяч гривень. Про це з посиланням на лист Держказначейства повідомляє глава експертної організації StateWatch Гліб Канівський, пише Економічна правда в п'ятницю, 17 квітня.
 
Реалізація майна і надходження національної та іноземної валюти, конфіскованих за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення, принесла до держбюджету 950 грн.
 
При цьому сума конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення, становить 13,3 тисячі гривень.
 
У сумі, протягом січня - березня 2020 року у корупціонерів було конфісковано трохи більше 14 тисяч гривень.
 
Відзначається, що сума коштів від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду протягом того ж періоду у справах, не пов'язаних з корупцією, становить понад 6,5 млн грн.
 
Нагадаємо, що раніше Лерос заявив про надання НАБУ звіту про топ-корупції. Депутат стверджує, що в податковій діє організована топ-чиновниками система ухилення від сплати ПДВ великого бізнесу за відкати.
 
Також повідомлялося, що за рік суди закрили чверть корупційних справ. Всього минулого року за вчинення корупційного або пов'язаних з корупцією злочини було засуджено 1479 осіб.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: коррупцияборьба с коррупциейказначейство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі