RU
 

У Криму поліція зі стріляниною затримала чоловіка з ножем

Корреспондент.net,  14 квітня 2020, 16:15
0
109
У Криму поліція зі стріляниною затримала чоловіка з ножем
Фото: РБК-Украина
У Криму поліцейські відкрили вогонь по рецидивісту з ножем

Чоловік проник на територію столярного цеху і погрожував ножем сторожу. Коли на місце приїхала поліція, чоловік не реагував на вимоги кинути зброю.

 
В анексованому Криму російські "поліцейські" відкрили вогонь під час затримання чоловіка, який намагався напасти на них з ножем. Про це з посиланням на прес-службу "МВС по Республіці Крим" повідомляє РІА Новости у вівторок, 14 квітня.
 
Відзначається, що інцидент стався в селі Бахчисарайського району. У поліцію надійшов дзвінок через те, що на територію столярного цеху проник невідомий чоловік і погрожує ножем сторожу.
 
"На неодноразові вимоги кинути ніж і вийти з приміщення цеху чоловік не реагував, а навпаки - попрямував у бік співробітників поліції, висловлюючи погрози. Один з поліцейських попередив зловмисника про намір застосувати табельну зброю, але правопорушника це не зупинило - і він спробував напасти на поліцейського", - сказано в публікації.
 
Як стверджує "поліція", з метою захисту свого життя поліцейський зробив постріл з табельної вогнепальної зброї в ногу нападника, після чого чоловік був затриманий. Наразі підозрюваний доставлений в лікарню.
 
У "МВС по Республіці Крим" кажуть, що раніше чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за заподіяння тілесних ушкоджень, відбував покарання в місцях позбавлення волі.
 
"Зловмисником виявився громадянин 1965 року народження, він знаходився в стані алкогольного сп'яніння", - відзначають у прес-службі і додають, що тепер чоловікові інкримінують застосування насильства до представника влади.
 
Нагадаємо, що раніше на Миколаївщини чоловік погрожував копам ножем через пораду надіти маску. Поліцейський зробив чоловікові зауваження через відсутність медичної маски, а той витягнув ніж і почав погрожувати правоохоронцям.
 
Також повідомлялося, що в Дніпрі поліцейський врятував перехожу від чоловіка з ножем. Правоохоронець у неробочий час став свідком вуличного нападу, під час якого озброєний чоловік намагався зарізати жінку.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Крымстрельбаполициянож
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі