RU
 

У Кварталі розповіли, чи візьмуть Зеленського ще раз на роботу

Корреспондент.net,  1 квітня 2020, 20:34
0
1217
У Кварталі розповіли, чи візьмуть Зеленського ще раз на роботу
Фото: 24tv.ua
Зеленського чекають у Кварталі

Володимир Зеленський повернеться на посаду, яку займав до президентства, - художній керівник, заявив Євген Кошовий.

Один з художніх керівників Кварталу 95 Євген Кошовий каже, що після завершення президентства Володимира Зеленського погодиться взяти його до себе заново. Про це він повідомив в інтерв'ю Українській правді.

"Він прийде на посаду, яку займав до президентства, - художній керівник. Я із задоволенням віддам йому цю посаду. Коли ти 15 років у колективі і просто перебуваєш під чиїмось керівництвом, а потім це все падає тобі на голову... Усе так швидко відбулося. Дуже цікавий час..." - сказав Кошовий.
 
"Те, що Володимир Олександрович став президентом, колектив від цього дещо втратив. Тому що Вова виконував кілька обов'язків: він був і художній керівник, і менеджер. Ці посади, які він займав, в одній особі, - це вдавалося лише йому. А тепер воно розійшлося по інших людях. І тепер ми не можемо збагнути, як він це робив", - додав він.
 
Кошовий також сказав, що до сих пір вважає себе кращим другом Зеленського, але вони просто "почали рідше спілкуватися", а іноді - відповіді від президента доводиться чекати кілька днів.
 
Крім того, новий художній керівник запевняє, що гонорари учасників Кварталу 95 не збільшилися після походу їхнього колеги в політику.
 
На запитання, чому Кошовий сам не пішов у політику, він відповів, що не бачить там себе, адже не є політичним експертом, ніколи не цікавився політикою так, щоб хотіти туди потрапити.
 
Керівник Кварталу запевнив, що не є членом партії Слуга народу і не буде нікуди балотуватися. Зокрема, він заперечує чутки про свої наміри піти в мери Києва.
 
Раніше повідомлялося, що Зеленський отримав мільйони гривень від Кварталу 95. Наприкінці грудня глава держави збагатився на п'ять мільйонів завдяки роялті і платежу за користування торговою маркою.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: работа95 кварталВладимир Зеленский«Студия Квартал-95»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі