RU
 

Нардеп Лерос передав відео із братом Єрмака в НАБУ

Корреспондент.net,  29 березня 2020, 22:50
0
1388
Нардеп Лерос передав відео із братом Єрмака в НАБУ
Фото: Преступности.нет
Братом Єрмака буде займатися НАБУ

Лерос оприлюднив звернення до НАБУ, в якому просить "провести перевірку обставин", у разі виявлення ознак злочину - зареєструвати кримінальне провадження.

 
Нардеп від Слуги народу Гео Лерос подав у НАБУ звернення з відеоматеріалами, на яких фігурує брат глави ОПУ Андрія Єрмака.
 
"Ми проти таких, як ти (Андрій Єрмак), ухвалили зміни до закону "Про внесення змін до закону України "Про запобігання корупції" щодо викривачів корупції", тому відправляю в НАБУ інформацію із флешкою ​​і чекаю 10% награбованого, відправлю в дитбудинок" , - написав Лерос на своїй сторінці у Facebook.
 
Нардеп оприлюднив звернення до НАБУ, в якому просить "провести перевірку обставин", у разі виявлення ознак злочину - зареєструвати кримінальне провадження та почати досудове слідство, а також перевірити причетність Андрія Єрмака до можливого кримінального злочину.
 
Нагадаємо, що 29 березня нардеп від Слуги народу Гео Лерос опублікував відео, на яких брат глави Офісу президента Денис Єрмак обговорює питання призначення на державні посади.
 
Сам Єрмак заявив, що подасть заяви в СБУ і ДБР щодо поширених Леросом відео.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: коррупцияборьба с коррупциейКоррупция в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі