RU
 

На Донбасі за день поранені троє військових

Корреспондент.net,  20 березня 2020, 20:16
0
100
На Донбасі за день поранені троє військових
Фото: Zik
Сепаратисти на Донбасі застосували міномети

Сепаратисти обстріляли українські позиції з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

 
На Донбасі з початку поточної доби, 20 березня, сепаратисти вісім разів порушили режим припинення вогню, у результаті чого отримали поранення троє українських військових. Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.
 
Повідомляється, що сепаратисти обстріляли українські позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід були здійснені обстріли неподалік Мар'їнки, поруч з Новотроїцьким і неподалік Широкиного.
 
Також були зафіксовані обстріли поблизу Кримського, неподалік Луганського, у районі населеного пункту Хутір Вольний, поблизу Новгородського і поруч з Новотошківським, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.
 
"Сьогодні, 20 березня, у результаті ворожих обстрілів три військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. Вони були евакуйовані у військово-медичний заклад, де лікарями оперативно надано належну медичну допомогу", - говориться в повідомленні.
 
Як повідомлялося, за минулу добу, 19 березня, сепаратисти 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один український військовий загинув.
 
Нагадаємо, напередодні в Донецькій області в бою загинув сержант 30-ої бригади Олексій Золін із Житомира.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: донбассвоенныеобстрелранениеВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі