RU
 

Під Чернівцями чоловік зарубав дружину і задушив однорічну доньку

Корреспондент.net,  12 березня 2020, 14:22
0
872
Під Чернівцями чоловік зарубав дружину і задушив однорічну доньку
Фото: cv.npu.gov.ua
На Буковині чоловік убив сокирою дружину і задушив півторарічну доньку

Чоловік сам зателефонував у поліцію, розповівши про те, що трапилося, але не зміг пояснити, чому так вчинив.

Житель Чернівецької області вбив сокирою 36-річну дружину та задушив однорічну дочку. Про це повідомляє прес-служба поліції області у четвер, 12 березня.

Інцидент стався в селі Заволока Сторожинецького району. 38-річний чоловік сам зателефонував у поліцію і повідомив, що вбив свою дружину і малолітню дитину.

"Правоохоронці з'ясували: перебуваючи в будинку за місцем проживання, чоловік сокирою зарізав 36-річну дружину та задушив 1,5-річну доньку. Чому так вчинив - пояснити не може. Зараз поліцейські оглядають місце події, опитують зловмисника і можливих свідків і очевидців злочину", - сказано в повідомленні.

Чоловік затриманий. Розпочато кримінальне провадження за ознаками пунктів 1 і 2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) КК.

Нагадаємо, що раніше у Львові знайшли мертвими двох жінок. Тіла виявили в одній з квартир міста. Загиблими виявилися мати і дочка. Поліція вже затримала підозрюваного у вбивстві.

Також повідомлялося, що в Хмельницькому в авто знайшли зарізаним бізнесмена. Тіло виявили на водійському сидінні автомобіля Opel. Найімовірніше, підприємець загинув від удару в серце.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Буковинаполицияубийство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі