RU
 

У Мар'їнці під час уроків обстріляли школу

Корреспондент.net,  11 березня 2020, 11:42
0
356
У Мар їнці під час уроків обстріляли школу
Фото: 112 Украина
PСУ пообіцяли відкривати вогонь у відповідь

Житлові квартали Мар'їнки потрапили під потужний обстріл сепаратистів. Дітей однієї зі шкіл евакуювали в бомбосховищі.

 
Сепаратисти обстріляли загальноосвітню школу №2 в місті Мар'їнка Донецької області. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.
 
За інформацією штабу, сепаратисти, "нехтуючи прийнятими в цивілізованому світі нормами гуманітарного права, обстріляли зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів житлові квартали на околицях населеного пункту".
 
"Як з'ясували офіцери однієї з груп цивільно-військового співробітництва зі складу Об'єднаних сил, в районі обстрілу також перебувала зазначена школа. У смертельній небезпеці опинилися учні, які залишилися на сьомий урок і діти молодших класів, які залишилися в групі продовженого дня", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що персонал оперативно евакуював дітей в бомбосховищі цієї ж школи.
 
Після завершення обстрілу поліцейські вивезли учнів і працівників школи з небезпечного району та розвезли по домівках. Загиблих і поранених немає.
 
Командування ООС підкреслює, що Збройні сили України відкриватимуть вогонь по противнику в разі, якщо його дії нестимуть загрозу життю або здоров'ю мирних жителів.
 
Нагадаємо, що раніше сепаратисти показали відео атак на ЗСУ під Пісками. У соцмережі опублікували відео, як сепаратисти обстріляли бліндаж ЗСУ і знищили автомобіль.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentne
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: школаэвакуация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі