RU
 

На Львівщині затримали банду торговців зброєю

Корреспондент.net,  6 березня 2020, 20:53
0
433

Торговців зброєю затримали "на гарячому". За товар вони планували отримати 8,7 тисячі доларів.

 
Правоохоронці із СБУ припинили у Львівській області незаконну торгівлю зброєю, про що йдеться в прес-центрі відомства в п'ятницю, 6 березня.
 
Встановлено, що незаконний бізнес організував екс-військовослужбовець Збройних сил України і власник однієї із львівських туристичних фірм.
 
"Через закордонні зв'язки відставник закуповував в одній з європейських країн зброю і нелегально переправляв її в Україну. Комерсант відповідав за пошук "клієнтів" і безпосередньо організовував збут зброї. Покупцями були переважно представники місцевих кримінальних кіл. Кур'єром зловмисники залучили до протиправної діяльності місцевого безробітного", - повідомили в СБУ.
 
Власника туристичної фірми затримали в центрі Львова під час спроби продажу двох пістолетів-автоматів Скорпіон і двох пістолетів Glock і Lager. За зброю вони планували отримати 8,7 тисячі доларів.
 
Також пройшли обшуки, у результаті яких вилучили автомат АК-47, пістолет Smith and Wesson, гранату, велику кількість набоїв, а також холодну і колекційну зброю без документів.
 
Відкрито справу за статтею про незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Вирішується питання повідомлення про підозру учасникам групи.
 
Нагадаємо, 4 березня СБУ затримала в Києві банду торговців зброєю. "Товар" вони продавали через інтернет.
 
Ще Корреспондент писав, що священик упіймався на торгівлі зброєю із зони ООС.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Львовская областьСБУоружие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі