RU
 

Слідчий експеримент в житлі Кожари зірвали - поліція

Корреспондент.net,  3 березня 2020, 13:55
0
334
Слідчий експеримент в житлі Кожари зірвали - поліція
Фото: Информатор
Місце трагедії

Оскільки сім'я Кожарів на момент убивства знаходилася в будинку, то вони повинні бути присутніми під час слідчого експерименту.

Слідчий експеримент у справі про загибель людини в будинку екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожари був зірваний. Про це повідомив заступник директора Департаменту комунікацій МВС Ярослав Тракало, передає Українська правда.

"Слідчий експеримент у цій справі поки відстрочений, так як для його проведення потрібні його учасники, один з яких зараз у Феофанії. Але розслідування провадження триває, слідчі дії тривають, продовжується проведення експертиз - судово-медичної, комплексної молекулярно-генетичної, дактилоскопічної, балістичної і хімічної, - триває збір доказової бази. Тобто слідство працює за іншими напрямами паралельно", - сказав Тракало.
 
Начальник управління комунікації Нацполіцїі Оксана Блищик уточнила, що слідчий експеримент відстрочено до того моменту, коли всі учасники кримінального провадження будуть готові до його проведення.
 
Блищик пояснила, що, оскільки сім'я Кожари на момент убивства знаходилася в будинку, то вони повинні бути присутніми під час слідчого експерименту. Разом з тим вона додала, що у справі призначено низку експертиз, на цей час правоохоронці чекають на їхні результати.
 
Нагадаємо, що раніше в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари був застрелений підприємець Сергій Старицький. Попередньою версією поліції було самогубство.
 
За даними джерел, постріл був зроблений з пістолета Jericho 941, зареєстрованого на екс-голову МЗС.
 
У той же час, підприємець Володимир Костерін написав у Facebook, що був другом загиблого, і повідомив про інформацію "від експертів" про те, що в Старицького стріляли з відстані 3-5 метрів.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: самоубийствополицияКожарасамоубийцаследствие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі