RU
 

Названо ім'я загиблого бійця на Донбасі

Корреспондент.net,  28 лютого 2020, 20:31
0
750
Названо ім я загиблого бійця на Донбасі
Фото: facebook.com/93OMBr
Федченко загинув у віці 46 років

Снайпер сепаратистів застрелив сержанта взводу 93-ої окремої механізованої бригади Володимира Федченка.

 
Унаслідок обстрілу сепаратистами 27 лютого загинув головний сержант взводу 93-ої окремої механізованої бригади Володимир Федченко. Про це йдеться в повідомленні 93-ої ОМБр у Facebook.
 
Повідомляється, що Федченко загинув у віці 46 років у результаті попадання кулі снайпера. Він вступив на службу в 93-тю бригаду в грудні 2016 року. У нього залишилися дружина і четверо дітей.
 
"Воїни бригади Холодний Яр висловлюють свої щирі співчуття родині Володимира. Ми повністю поділяємо вашу біль і тугу і зробимо все від нас залежне, щоб його жертва не була марною. Поховають Володимира завтра, у рідному селі Нещеретове. Церемонія прощання розпочнеться о 13:00", - йдеться в повідомленні.
 
Раніше повідомлялося, що ЗСУ на Донбасі зазнали втрат. У четвер один український військовий загинув і ще один був поранений. У п'ятницю обстріли позицій ООС продовжилися.
 
Нагадаємо, за добу 26 лютого на Донбасі зафіксували 10 обстрілів, один український боєць підірвався на міні і два інших були поранені під час ворожих обстрілів.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: смертьдонбасспогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.