RU
 

Пашинському продовжили домашній арешт

Корреспондент.net,  18 лютого 2020, 17:33
0
165
Пашинському продовжили домашній арешт
Фото: hvylya.org
Сергію Пашинському продовжили домашній арешт

Екс-нардеп, якого підозрюють у нанесенні громадянину тяжкого тілесного ушкодження, залишиться під цілодобовим домашнім арештом до 27 березня 2020 року.

 
Київський апеляційний суд у вівторок, 18 лютого, продовжив цілодобовий домашній арешт екс-нардепу Сергію Пашинському, повідомляє прес-служба суду.
 
Відзначається, що колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на рішення слідчого судді Печерського райсуду Києва від 28 січня 2020 року, яким було задоволено клопотання прокуратури. Рішенням суддів Пашинського продовжили термін дії запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту до 27 березня 2020 року.
 
Крім того, за результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 28 січня залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту - без задоволення.
 
Нагадаємо, Сергій Пашинський з 7 жовтня перебуває під вартою у справі про стрілянину та умисному тілесному ушкодженні жителю Київської області В'ячеславу Хімікусу в грудні 2016 року. А 18 грудня Пашинського випустили з СІЗО під цілодобовий домашній арешт.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: сударест
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі