RU
 

Антитерор під Києвом. Нацполіція просить не панікувати

Корреспондент.net,  18 лютого 2020, 13:26
0
1451
Антитерор під Києвом. Нацполіція просить не панікувати
Фото: facebook.com/kpszsu
Під Києвом тривають військові навчання

Співробітники Національної поліції Київської області звернулася до жителів столичного регіону з проханням не панікувати через початок антитерористичних навчань.

Неподалік від Києва, в місті Біла Церква та прилеглих районах, почалися масштабні антитерористичні навчання, які триватимуть до 21 лютого. Про це у вівторок, 18 лютого, повідомляє прес-служба Нацполіції Київської області.

У навчаннях беруть участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних Сил і органів державної влади. За даними СБУ, в деяких населених пунктах будуть проводити навчання спецназівці.

У зв'язку з цим Нацполіція просить жителів Київської області не панікувати, а з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, в тому числі обмежень за маршрутами. Деякі маршрути, за словами правоохоронців, будуть тимчасово закриті.

"Звертаємося з проханням дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами і мати при собі документи, що засвідчують особу", - йдеться в повідомленні НПУ.

Нагадаємо, раніше на Донбасі ЗСУ провели навчання з використанням установок Смерч. До цього в зоні ООС тренувалися десантники.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киевская областьполицияармия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі