RU
 

Фігуранта справи Гандзюк залишили під вартою

Корреспондент.net,  13 лютого 2020, 16:34
0
39
Фігуранта справи Гандзюк залишили під вартою
Фото: facebook.com/graty_me
Ігор Павловський

Колишньому помічникові екс-нардепа залишили в силі запобіжний захід. Ігор Павловський, якого підозрюють у створенні злочинної організації, залишиться під вартою до 4 березня.

 
Ігорю Павловському, якого підозрюють у створенні злочинної організації і причетності до вбивства Катерини Гандзюк, продовжили арешт. Відповідне рішення прийняв Київський апеляційний суд, повідомляє в четвер, 13 лютого, прес-служба Офісу генпрокурора.
 
Зазначається, що суд залишив без змін постанову про утримання Павловського під вартою. Його підозрюють у створенні з подальшим управлінням злочинної організації в Херсоні.
 
Також повідомляється, що обвинувальний акт щодо нього у справі Гандзюк уже знаходиться на розгляді Приморського районного суду Одеси, Павловський пішов на угоду зі слідством.
 
Нагадаємо, Павловського заарештували в січні після серії обшуків і спецоперації в Херсоні. Разом з ним підозри оголосили ще восьми фігурантам, які підозрюються в насильстві і підпалах. Печерський районний суд Києва помістив його під варту до 4 березня без альтернативи застави.
 
Тоді ж були проведені обшуки для пошуку додаткових доказів у кримінальному провадженні за фактом нападу на громадську активістку Катерину Гандзюк. Павловський проходить у справі Гандзюк як підозрюваний в організації вбивства. Виконавцям уже присудили вирок.
 
Нагадаємо, на радницю мера Херсона, активістку Катерину Гандзюк напали 31 липня 2018 року на виході з власного будинку. Нападник облив її концентрованою сірчаною кислотою. Гандзюк отримала 40% опіків тіла, вона перенесла кілька важких операцій. 4 листопада 2018 року жінка померла.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Катерина Гандзюк
DW: Херсон після вбивства Гандзюк. "Болото, про яке у Києві не хочуть чути"
ГПУ: Існує троє підозрюваних у замовленні вбивства Гандзюк
СПЕЦТЕМА: Катерина Гандзюк
ТЕГИ: Херсонарестподозреваемые
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі