RU
 

Справа бронежилетів: технологу висунули підозру

Корреспондент.net,  7 лютого 2020, 21:16
0
551
Справа бронежилетів: технологу висунули підозру
Фото: Kp.ua
Технологу виробника оголосили підозру

Слідчі ДБР повідомили про підозру технологу компанії НВП Темп 3000. У разі доведення провини жінці загрожує до 12 років.

 
Технологу компанії НВП Темп 3000 слідчі повідомили про підозру у справі про неякісні бронежилети. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань (ДБР).
 
Як встановило слідство, технолог сприяла засновнику підприємства і посадовим особам Міноборони в заволодінні коштами в сумі майже 62 млн гривень шляхом закупівлі неякісних бронежилетів Корсар м3с 1-4.
 
Зазначається, що технологу було повідомлено про підозру у шахрайстві, скоєному в особливо великих розмірах або організованою групою (ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України).
 
"У разі доведення провини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років з конфіскацією майна", - додали в ДБР.
 
Нагадаємо, затриманий у справі бронежилетів генерал Марченко вийшов зі СІЗО під заставу у 20 млн грн. Активісти зібрали один мільйон гривень застави для нього, решту в 19 млн дав п'ятий президент Петро Порошенко.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: уголовное делоВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі