RU
 

У дитячі будинки передали 23 тонни вилучених на митниці іграшок

Корреспондент.net,  29 січня 2020, 14:38
0
387
У дитячі будинки передали 23 тонни вилучених на митниці іграшок
Фото: facebook.com/max.nefyodov
Ящики з іграшками

Нова митниця передала Міністерству соціальної політики тонни іграшок, власник яких відмовився їх розмитнювати.

Митники передали до дитбудинків, притулків та інтернатів майже 23 тонни іграшок, перехоплених в порту Одеської області. Про це в середу, 29 січня, повідомив голова Державної митної служби України Максим Нефьодов на своїй сторінці у Facebook.

"Майже 23 тонни іграшок Нова митниця передала Міністерству соціальної політики для відправки в дитячі будинки, притулки, школи-інтернати, дитячі будинки сімейного типу", - повідомив він.

Раніше в уряді схвалили відповідне рішення про нерозмитнені іграшки.

"Уряд прийняв рішення про передачу іграшок, які перебували на складах Нової митниці, дітям українських військових, соціально незахищеним сім'ям, а також в дитячі будинки та лікарні", - написав прем'єр-міністр Олексій Гончарук у Тelegram.

Нагадаємо, у вівторок президент Зеленський заявив, що з кінця минулого року в Чорноморському рибному порту перебуває контейнер з 23 тоннами нерозмитнених іграшок. Він закликав Кабінет міністрів провести всі необхідні перевірки, зокрема щодо безпеки іграшок, і передати їх у дитячі будинки, дитячі лікарні, соціально незахищеним сім'ям і дітям військових.

Також повідомлялося, що в Одесі вилучили тисячі контрафактних кубиків Рубика на три мільйони гривень. Їхню подальшу долю вирішить правовласник.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: контрабандаигрушкиинтернат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі