RU
 

За екс-голову поліції Одещини внесли заставу 500 тисяч

Корреспондент.net,  27 січня 2020, 20:46
0
356
За екс-голову поліції Одещини внесли заставу 500 тисяч
Фото: Одесса News
Термін дії зобов'язань по справі Дмитра Головіна закінчується 17 березня

Заставу внесли на п'ятий день після рішення суду. Ні адвокат, ні Головін не розкривають ім'я особи, яка її внесла.

 
За колишнього начальника поліції Одеської області Дмитра Головіна внесено заставу в розмірі 525,5 тисяч гривень. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на його адвоката Миколу Стоянова в понеділок, 27 січня.
 
"Застава внесена третьою особою. Наша апеляційна скарга на запобіжний захід не те, щоб не розглянута - навіть не призначена дата слухання. У таких випадках, з урахуванням того, що слідчий суддя Вищого антикорупційного суду прямо прописав необхідність заміни на більш суворий запобіжний захід у разі несплати застави (взяття під варту і утримання в слідчому ізоляторі), то це був єдиний вихід із ситуації, що склалася, до розгляду апеляційної скарги", - сказав адвокат.
 
Апеляція на суму застави була подана в день її призначення. На її розгляд відводяться три дні, але, за словами Стоянова, один із суддів колегії, яка повинна була її розглядати, знаходиться на лікарняному.
 
У підсумку заставу внесли на п'ятий день після рішення суду. Ні адвокат, ні Головін не розкривають ім'я особи, яка її внесла.
 
Нагадаємо, 21 січня Дмитра Головіна випустили з-під нічного домашнього арешту і призначили йому заставу в 525,5 тисяч гривень. Таке рішення прийняв Вищий антикорупційний суд. Термін дії зобов'язань закінчується 17 березня.
 
Як відомо, колишнього начальника Одеського облуправління поліції Дмитра Головіна і його екс-заступника Костянтина Гейка звинувачують у розтраті майна і зловживанні владою або службовим становищем.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: судполициязалогадвокатОдесская областьапелляция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі