RU
 

Поліція назвала причину вибуху в сільському клубі на Тернопільщині

Корреспондент.net,  4 січня 2020, 12:30
0
1649
Поліція назвала причину вибуху в сільському клубі на Тернопільщині
Фото: пресс-служба Нацполиции
Поліція відкрила справу за фактом вибуху в клубі

Причиною вибуху в сільському клубі міг стати витік природного газу. Фахівці виявили стару газову трубу, в яку зробили врізку.

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху в сільському клубі Угринова Підгаєцького району Тернопільської області, в результаті якого постраждали 8 підлітків. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

За попередньою оцінкою експертів, причиною вибуху в сільському клубі міг стати витік природного газу. Напередодні газовики проводили ремонтні роботи.

"На місці події фахівці виявили стару газову трубу, в яку зробили врізку. Ймовірно, газ по старій трубі потрапив у приміщення клубу і його накопичення призвело до вибуху", - повідомили правоохоронці.

Як зазначили в поліції, справу відкрили за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі на строк до 8 років.

Раніше повідомлялося, що в Тернопільській області стався вибух у сільському клубі. В результаті інциденту постраждали вісім підлітків, які репетирували різдвяний виступ.

Не впізнала сина: подробиці вибуху в клубі на Тернопільщині


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.


 

ТЕГИ: детиполицияселоклубТернопольская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі