RU
 

Сенцов записав відеозвернення із закликом

Корреспондент.net,  31 грудня 2019, 11:57
1
2497
Сенцов записав відеозвернення із закликом
Фото: скриншот
Олег Сенцов записав відеозвернення

Колишній ув'язнений закликав не забувати про ув’язненого в Італії нацгвардійця Віталія Марківа.

Український режисер Олег Сенцов записав відеозвернення, в якому закликав не забувати про нацгвардійці Віталія Марківа, якого італійський суд засудив до 24 років ув'язнення. Відповідне відео Сенцов оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

"Не забувайте про Віталія Марківа. Свободу Віталію Марківу", - зазначив Сенцов.

Режисер також поділився спогадами і розповів, що завжди мріяв зустріти Новий рік в Карпатах. Так, коли він перебував у Лабитнангі, йому писали листи, на які він відповів, що наступний рік обов'язково зустріне в Карпатах.

"Все своє життя я хотів зустріти Новий рік в Карпатах. На жаль, цього так і не відбулося до в'язниці. Коли в січні мій друг зі Львова написав мені листа в Лабитнангі, як ще одне новорічне свято пройшло без тебе, я відповів: "Бронюй місця в готелі - наступний рік зустрічаємо разом в Карпатах. Він тоді дуже здивувався, але бронь зробив, вважаючи, що я щось знаю. Звичайно я нічого не знав, а тільки відчував, що наступний рік я зустрічатиму саме в Карпатах. І ось я тут", - написав Сенцов.

Він також зазначив, що знаходиться у військовій частині Нацгвардії, в зв'язку з чим привітав з Новим роком всіх нацгвардійців України.

Декількома днями раніше Сенцов прокоментував звільнення екс-беркутівців, заявивши, що то, за що боролися українці, йде прахом.

Нагадаємо, що раніше суд присяжних в італійському місті Павія опублікував мотиваційну частину вироку нацгвардійці Віталія Марківа, який раніше був засуджений до 24 років в'язниці.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

 


 

ТЕГИ: видеозаключенный
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі