RU
 

У Білій Церкві затримали "кримінального авторитета"

Корреспондент.net,  26 грудня 2019, 14:09
0
347
У Білій Церкві затримали  кримінального авторитета
Фото: kv.npu.gov.ua
Поліція затримала "кримінального авторитета"

Чоловіка розшукували протягом двох років. Увесь цей час він тримав в страху жителів району і "кришував" гральний бізнес.

 
У Білій Церкві поліція затримала "кримінального авторитета" на прізвисько Лощ, якого розшукувала протягом двох років за хуліганство. Про це в четвер, 26 грудня, повідомляє прес-служба поліції Київської області.
 
Зазначається, що затриманий - 47-річний уродженець Кагарлика - неодноразово відбував покарання за скоєні злочини, мав вплив у кримінальному світі.
 
"У 2017 році в місті Кагарлик сталося вбивство учасника Антитерористичної операції. Нападника, який завдав смертельного ножового поранення, поліція затримала відразу. Кримінальне провадження з обвинувальним вироком уже направлено до суду. Його спільнику, який був організатором цього нападу, вдалося сховатися. Працівники Кагарлицького відділення поліції оголосили його в розшук і продовжували його пошуки", - йдеться в повідомленні.
 
У поліції зазначили, що, перебуваючи в розшуку, зловмисник вів конспіративний спосіб життя, постійно переховувався, але при цьому він примудрявся тримати в страху жителів району і "кришувати" гральний бізнес.
 
Зараз вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Запобіжний захід для нього обере суд.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: криминалКиевская областьзадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі