RU
 

Чиновники на Львівщині намагалися заволодіти землею на мільйони гривень

Корреспондент.net,  24 грудня 2019, 18:15
0
368
Чиновники на Львівщині намагалися заволодіти землею на мільйони гривень
Фото: dbr.gov.ua
У Львівській області чиновники Геокадастру намагалися заволодіти землею на 25 млн грн

Співробітники Геокадастру хотіли привласнити 26,75 гектара землі вартістю 25 млн грн, яка знаходилася в комунальній власності.

 
Чиновників Держгеокадастру затримано за фактом замаху на незаконне відчуження 26,75 гектара землі. Про це повідомляє прес-служба ДБР у вівторок, 24 грудня.
 
Співробітник відомства в змові з підлеглими та іншими особами видав і підписав накази про згоду на поділ цієї земельної ділянки і розробку проектів землеустрою. Орієнтовна вартість земельної ділянки становить понад 25 млн грн.
 
"Земельна ділянка знаходиться в комунальній власності, тому Держгеокадастр не може нею розпоряджатися", - повідомили в ДБР.
 
Під час обшуків слідчі знайшли документи, що підтверджують протиправну діяльність посадовців. Правоохоронці відкрили справу за статтею про зловживання владою з метою одержання неправомірної вигоди. Фігурантам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі, а також штраф і заборона займати певні посади до трьох років.
 
Нагадаємо, що раніше чиновники ДФС погоріли на махінаціях з квартирами. Крім отриманого незаконним шляхом житла, чиновник Держфіскальної служби ще володіє чотирма квартирами.
 
Також повідомлялося, що в Одеській області чиновники вимагали $ 87 тисяч хабара. Троє чиновників вимагали гроші за дозвіл на розробку проектів і виділення трьох земельних ділянок у Затоці.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
 
ТЕГИ: Львовская областькоррупцияЗемлячиновникиборьба с коррупциейземельный кадастр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі