RU
 

Кінопрем'єри тижня: "Скажене весілля-2" і "Кішки"

Корреспондент.net,  24 грудня 2019, 09:18
0
125
Кінопрем єри тижня:  Скажене весілля-2  і  Кішки
Фото: youtube.com
Що дивитися в кіно в Україні цього тижня

Головні прем'єри кіно в Києві і Україні за тиждень 23-29 грудня 2019. На який фільм сходити в кінотеатр цього тижня.

З 24 грудня 2019 року в кінотеатрах можна подивитися прем'єру другої частини комедії "Скажене весілля", а з 25 грудня мультфільм "Шпигуни під прикриттям". У четвер, 26 грудня, пройде прем'єра комедії "Ігри з вогнем" і фантастичного мюзиклу "Кішки".

 

Скажене весілля - 2

Скажене весілля - 2 / фото: youtube.com

Жанр: комедія

Режисер: Влад Дикий

Актори: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов

Події нового фільму розгортаються через рік після весілля доньки Василя Середюка Катерини. Дівчина проти волі батька вийшла заміж за француза-афроамериканця. І ось тепер молодша дочка Василя виявила бажання зв'язати себе узами шлюбу.

Середюк впевнений, що цього разу все вийде так, як мріє люблячий татусь. У фільмі знову з'явиться отець Євлампій і хорист Кондрат, Назарій Запухляк, ченці, і... Олег Винник.

 

Шпигуни під прикриттям/Камуфляж і шпигунство

Шпигуни під прикриттям / фото: youtube.com

Жанр: дитяча анімація

Режисер: Трой Квон

Актори: Вілл Сміт, Том Холланд, Рашида Джонс

Ленс Стерлінг - найкрутіший шпигун у світі. Він нахабний, але одночасно дуже привабливий, із надможливостями. У Стерлінга відповідальне завдання - врятувати світ, і нікому крім нього це точно не вдасться. Практично повною протилежністю Стерлінга є Волтер. Він дуже розумний, науковий геній, але мало спілкується.

Волтер Беккет придумує різні гаджети, які Ленс використовує в своїй роботі. Одного разу події розгортаються не за написаним сценарієм, і героям доведеться покластися один на одного, але не звичним способом. Якщо ця парочка не навчиться працювати в команді, світ опиниться під загрозою знищення.

 

Ігри з вогнем

Ігри з вогнем / фото: youtube.com

Жанр: комедія

Режисер: Енді Фікмен

Актори: Джон Сіна, Бріанна Хілдебранд, Джуді Грір

Американський комедійний фільм на новорічно-різдвяну тематику. Під час новорічних канікул група пожежників на чолі з Джейком Карсоном рятує трьох дітей, які залишилися без батьків. Тепер органи опіки хочуть розділити дітей, але відважні пожежники проти.

Їм доведеться взяти під своє крило трьох нестримних бешкетників, поки не знайдуться їхні батьки. Чи вдасться відважним і сильним пожежникам, які на раз-два можуть впоратися зі стихією, стати няньками і дати раду з малолітньою трійцею?

 

Кішки

Кішки / фото: youtube.com

Жанр: мюзикл-фентезі

Режисер: Том Хупер

Актори: Ідріс Ельба, Тейлор Свіфт, Джуді Денч, Єн Маккеллен, Кейт Хадсон

Фільм - адаптація однойменного бродвейського мюзиклу Ендрю Ллойда Вебера 1981 року за мотивами віршів Томаса Еліота. Події розгортаються на щорічному балу кішок. Сюди з'їжджаються кішки: породисті і безпородні, молоді та старі, домашні і дворові.

Вони приїжджають з усіх куточків планети, щоб поділитися історіями зі свого життя. На балу також повинні вибрати ватажка племені, і кожен представник котячих прагне виділитися, щоб вибрали саме його. Для зображення котів, а саме, щоб покрити тіла хутром, використовували комп'ютерну графіку.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: УкраинаКиевкино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі