RU
 

Скалецька заявила, що їй не пропонували хабарі на посаді міністра

Корреспондент.net,  23 грудня 2019, 10:21
0
120
Скалецька заявила, що їй не пропонували хабарі на посаді міністра
Фото: УНИАН
На посаді глави МОЗ із пропозиціями хабарів не зіштовхувалася - Скалецька

Глава МОЗ заявила, що нардепи часто просять зустрітися, коли їх турбує проблема на їхньому окрузі, але хабарів їй ніхто не пропонував.

 

Зоряна Скалецька заявила, що за три місяці на посаді міністра охорони здоров'я України їй не пропонували хабарі. Про це вона сказала в інтерв'ю виданню Гордон в понеділок, 23 грудня.

Скалецька каже, що на її телефоні встановлено безліч месенджерів, але повідомлення і дзвінки з невідомих номерів вона ігнорує.

"Якщо ми говоримо, що хтось може підійти з дивною пропозицією... Не зіштовхувалася, якщо чесно. Буває, народні обранці просять зустрітися, тому що сильно стурбовані якоюсь ситуацією в своєму окрузі. Тут треба спілкуватися. Не думаю, що випити кави з народним депутатом, який хоче розповісти, що за лікарню він прагне побудувати, є чимось незаконним", - сказала Скалецька.

Вона заявила, що "такого, щоб хтось безпосередньо щось пропонував або змушував, - ні, не було".

Нагадаємо, що 25 листопада глава Нацслужби здоров'я оголосив про відставку. Олег Петренко звільнився через розбіжності щодо трансформації системи охорони здоров'я з новою владою.

Уже 17 грудня із МОЗ звільнилися два топ-менеджери. Младена Качурець поскаржилася на відсутність командної роботи в Міністерстві охорони здоров'я, а Володимир Курпіта - на відсутність діалогу.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: коррупцияМинздраввзяткавзятки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі