RU
 

Сепаратисти шість разів обстріляли позиції ЗСУ

Корреспондент.net,  21 грудня 2019, 19:05
0
94
Сепаратисти шість разів обстріляли позиції ЗСУ
Фото: Getty Images
Сепаратисти обстріляли позиції ЗСУ з заборонених мінометів і гранатометів

Режим припинення вогню сепаратисти порушили, використовуючи зброю, заборонену мінськими угодами. Втрат серед складу ЗСУ немає.

 
За поточну добу на Донбасі сепаратисти шість разів обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр Штабу ООС у суботу, 21 грудня.
 
Сепаратисти обстріляли позиції українських підрозділів з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.
 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник зробив два обстріли по позиціях Об'єднаних сил в районі населеного пункту Кримське і Зайцеве. Тут сепаратисти застосували 120 мм міномети, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. Крім того, противник обстріляв населений пункт Хутір Вільний з міномета калібру 82 мм, внаслідок чого було пошкоджено житловий будинок.
 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник зробив три обстріли позицій Об'єднаних сил поблизу Троїцького і Пісків. Сепаратисти обстріляли позиції ООС зі станкових протитанкових гранатометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.
 
Нагадаємо, 18 грудня стало відомо, що в Мар'їнці був убитий цивільний при обстрілі з боку сепаратистів "ДНР" зі стрілецької зброї.
 
Сьогодні стало відомо, що сепаратисти обстріляли місто на Луганщині, пошкоджені будинки. Обстріл вівся з міномета калібром 82 мм з боку міста Золоте-5, підконтрольного сепаратистам.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: донбассобстрелсепаратистыВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі