RU
 

Жителям зруйнованого будинку в Дрогобичі виділили гроші на нове житло

Корреспондент.net,  20 грудня 2019, 18:44
0
154
Жителям зруйнованого будинку в Дрогобичі виділили гроші на нове житло
Фото: drohobych-rada.gov.ua
Кабмін виділив гроші на купівлю житла мешканцям зруйнованого будинку в Дрогобичі

Кабмін виділив більше 40 млн грн на купівлю нового житла. Тепер Львівська ОДА повинна затвердити перелік витрат, пов'язаних із виплатами, і надати звіт про використання коштів до 25 грудня.

 
Жителям обваленого будинку в Дрогобичі Львівської області виділили 40,7 млн ​​гривень. Про це з посиланням на розпорядження Кабінету Міністрів повідомляють Українські новини в п'ятницю, 20 грудня.
 
"Кошти виділені жителям, які потребують відселення з аварійного житлового будинку 101 по вулиці Грушевського в Дрогобичі, пошкодженого в результаті надзвичайної ситуації 28 серпня 2019 року. Здійснити зазначені витрати доручено Міністерству фінансів за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету", - сказано в документі.
 
Львівська обласна держадміністрація тепер повинна затвердити протягом тижня за погодженням з Міністерством розвитку громад і територій, Мінекономіки, торгівлі та сільського господарства і Мінфіном перелік витрат, пов'язаних із здійсненням виплат. До 25 грудня 2019 року ОДА повинна надати звіт про використання цих коштів.
 
Нагадаємо, в ніч на 28 серпня в місті Дрогобич Львівської області стався обвал під'їзду чотириповерхового житлового будинку. Загинули вісім чоловік, у тому числі одна дитина. Співробітники ДСНС врятували семеро людей, включаючи п'ятьох дітей.
 
Серед причин обвалу називають вибух природного газу, розмив грунту під будинком і перепланування. Ведеться слідство. У місті та області оголосили траур за загиблими.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Львовская областьжильеКабинет МинистровКабмин Украиныкомпенсациявыплаты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі