RU
 

СБУ вилучила сигарети з "ДНР" на 15 млн гривень

Корреспондент.net,  18 грудня 2019, 14:38
0
851
СБУ вилучила сигарети з  ДНР  на 15 млн гривень
Фото: СБУ
Сигарети прямували до Євросоюзу

У Костянтинівці правоохоронці зупинили і обшукали вантажівку одного з недержавних поштових сервісів.

 
Співробітники Служби безпеки України (СБУ) заблокували незаконне переправлення через лінію розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі партії контрафактних сигарет з "ДНР" на 15 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба СБУ в середу, 18 грудня.
 
Зазначається, що в місті Костянтинівці в Донецькій області правоохоронці зупинили вантажівку одного з недержавних поштових сервісів.
 
"Під час поглибленого огляду автомобіля оперативники виявили майже 600 ящиків з 300 тисячами пачок сигарет без марок акцизного збору виробництва донецької тютюнової фабрики", - йдеться в повідомленні.
 
За оперативною інформацією, підробку під виглядом продукції відомих марок ділки планували переправити до країн Євросоюзу.
 
Порушено кримінальну справу за статтею про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України). Проводяться слідчі дії. Вирішується питання про накладення арешту на тютюнові вироби і транспортний засіб.

Раніше на цьому тижні в Луганській області податкова поліція зі складу Об'єднаних сил затримала автомобіль із сигаретами на 1,2 млн гривень без дозвільних документів.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: СБУконтрабандасигаретыфотодонбасс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі