RU
 

П'яний водій влаштував смертельну ДТП під Хмельницьким

Корреспондент.net,  14 грудня 2019, 15:21
0
580
П яний водій влаштував смертельну ДТП під Хмельницьким
Фото: hm.npu.gov.ua
У ДТП під Хмельницьким загинула жінка

Чоловік наїхав на двох жінок, які йшли узбіччям дороги. В результаті одна жінка загинула, інша госпіталізована. Кількість алкоголю у крові водія перевищила допустиме значення у 12 разів.

 
У Хмельницькій області поліція затримала п'яного водія, який збив двох жінок. Про це повідомляє прес-служба поліції області в суботу, 14 грудня.
 
Інцидент стався напередодні близько 16:40 в селі Вовча Гора Хмельницького району.
 
Попередньо встановлено, що житель села Захарівці, керуючи автомобілем ЗАЗ 1102, скоїв наїзд на двох жінок 63 і 65 років, місцевих мешканок. Жінки йшли узбіччям дороги в попутному напрямку. В результаті ДТП 63-річна жінка від отриманих травм померла на місці події. 65-річну жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували в обласну лікарню.
 
Під час перевірки водія на стан алкогольного сп'яніння Драгер показав 2.4 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму.
 
Слідчі порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.
 
Зараз слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення водієві підозри та обрання йому запобіжного заходу.
 
Нагадаємо, що раніше в Житомирській області поліцейський влаштував смертельну ДТП. Поліцейський на автомобілі Volkswagen Passat із двома пасажирами на високій швидкості виїхав за межі проїжджої частини.
 
Також повідомлялося, що три людини загинули і ще троє постраждали в ДТП під Черніговом. Обставини аварії встановлюються. Відомо, що зіткнулися ВАЗ-21099 і Renault Logan.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ДТПполицияпьяныйХмельницька областьпогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі