RU
 

У ЗСУ під час навчань відпрацьовуватимуть наступ

Корреспондент.net,  12 грудня 2019, 13:53
0
172
У ЗСУ під час навчань відпрацьовуватимуть наступ
Фото: Defense Express
ЗСУ будуть вчитися наступати

В українській армії довгий час не займалися наступальною тематикою, і це негативно впливає на психологічний стан особового складу, зазначив Олександр Сирський.

 
Сухопутні війська Збройних сил України у 2020 році приділятимуть більше уваги підготовці до наступальних дій. Про це розповів командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Сирський в інтерв'ю Defense Express, оприлюдненому в четвер, 12 грудня.
 
"Ми повинні бути готові до розвитку обстановки на будь-яких напрямках, тому що ми знаходимося, на жаль, не в мирній обстановці. І важко спрогнозувати, якими будуть дії ворога через місяць, два місяці, тобто на найближчу перспективу. Тому наше завдання і полягає в тому, що ми повинні бути готовими як до ведення оборонних дій, так і до ведення наступальних дій", - сказав генерал.
 
Сирський підкреслив, що "без наступу ми ніколи не доб'ємося перемоги. Тому таке завдання нами поставлено".
 
За його словами, в українській армії довгий час не займалися наступальною тематикою - і це негативно впливає на психологічний стан особового складу.
 
"Армія повинна бути завжди готова до перемоги", - резюмував командувач Сухопутних військ ЗСУ.
 
 
Раніше повідомлялося, що військові в зоні ООС тренувалися знищувати ворожі кораблі. У навчаннях брали участь артилеристи, морські піхотинці і малі броньовані артилерійські катери.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: армиявойскаВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі