RU
 

Чоловіка, який зґвалтував 14-річну племінницю, затримали під Києвом

Корреспондент.net,  9 грудня 2019, 14:49
0
414
Чоловіка, який зґвалтував 14-річну племінницю, затримали під Києвом
Фото: kv.npu.gov.ua
Поліція затримала ґвалтівника під Києвом

Зловмисника спіймали правоохоронці під час вчинення злочину. Поліцію викликала мати дівчинки, яка перебувала далеко і не могла захистити дитину.

 
Чоловік зґвалтував 14-річну племінницю в Васильківському районі Київської області. Про це повідомляє прес-служба поліції області у понеділок, 9 грудня.
 
"По телефону в поліцію Київської області звернулася мати 14-річної дівчинки і повідомила, що її дочку зараз ґвалтує рідний дядько. Вона не могла сама захистити дитину, адже перебувала далеко від будинку. Поліцейський наряд оперативно прибув на місце події і врятував дівчинку", - йдеться в повідомленні.
 
За попередніми даними, чоловік напоїв племінницю алкогольними напоями, а потім почав дії сексуального характеру. Свідком цього став брат дівчинки, який побачив злочин через вікно і повідомив матері.
 
"38-річного ґвалтівника затримали в порядку ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Спочатку слідчі кваліфікували дії затриманого за ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) КК, однак після проведення експертизи виявилося, що це було зґвалтування", - уточнили у поліції.
 
Чоловікові загрожує від семи до 12 років позбавлення волі.
 
Нагадаємо, що раніше в Києві хлопець зґвалтував 11-річну школярку і вимагав гроші. Зловмисник змушував школярку відправляти йому фотографії в оголеному вигляді і схиляв до вживання наркотиків.
 
Також повідомлялося, що в Києві чоловіка затримали за зґвалтування школярки. Зловмисник через соцмережі знайомився з дітьми і починав спілкування. Пізніше він зустрівся з однією з них - 10-річною школяркою. Чоловік завів дівчинку в покинутий будинок і зґвалтував.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: детиКиевская областьполицияизнасилованиеизнасилование детей
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі