RU
 

У Києві топ-менеджмент страхової вкрав у клієнтів понад 80 млн

Корреспондент.net,  5 грудня 2019, 14:33
0
334
У Києві топ-менеджмент страхової вкрав у клієнтів понад 80 млн
Фото: Korrespondent.net
СБУ продовжує слідство у справі компанії Гарант-Лайф

СБУ затримала колишнього голову правління компанії Гарант-Лайф і фактичного керівника страхової.

 
У Києві правоохоронці викрили вище керівництво страхової компанії Гарант-Лайф на присвоєння більш як 80 млн гривень заощаджень вкладників. Про це повідомляє СБУ в четвер, 5 грудня.
 
 
За даними спецслужби, топ-менджмент страхової компанії привласнив заощадження понад 10 тисяч своїх клієнтів. Загальна сума збитку вкладникам перевищила 80 млн гривень.
 
"Через незаконну схему компанія фактично доведена до банкрутства, а тисячі клієнтів залишилися без заощаджень, внесених в якості платежів на страхування життя", - йдеться в повідомленні.
 
СБУ затримала двох причетних до незаконного заволодіння заощадженнями вкладників - колишнього голови правління і фактичного керівника страхової.
 
Обом фігурантам справи повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про присвоєння, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 
Раніше повідомлялося, що фейкові представники Tesla обдурили українців на 12 млн гривень. Вони створили ряд компаній-псевдокерівництв Tesla Motors Inc і обдурили 25 потерпілих.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: КиевСБУстрахованиеБанкротствостраховая выплатаущербсбережения
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі