RU
 

На Львівщині померла 11-річна дівчинка, купаючись у ванні

Корреспондент.net,  1 грудня 2019, 07:37
0
2158
На Львівщині померла 11-річна дівчинка, купаючись у ванні
Фото: пресс-служба ГСЧС
Медики констатували смерть дитини

На тілі слідів насильницької смерті не виявили. У поліції вважають, що дитина могла померти через газову колонку для нагріву води.

 
Поліцейські Львівської області розслідують обставини смерті 11-річної дівчинки у ванній. Про це повідомляє прес-служба поліції області.
 
Йдеться, що 29 листопада близько 19:20 у Миколаївське відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному з будинків у селищі Розділ під час купання у ванні померла одинадцятирічна дівчинка.
 
На місці події працювала слідчо-оперативна група.
 
"При огляді тіла слідів насильницької смерті виявлено не було. Для нагріву води використовувалася газова колонка", - відзначили в поліції.
 
Проводиться досудове розслідування. Серед інших причин смерті слідчі розглядають, зокрема, отруєння чадним газом.
 
За фактом порушено кримінальне провадженння по за статтею "порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
Раніше повідомлялося, що в лікарні під Житомиром раптово померла 9-річна дівчинка. У школярки, попередньо, діагностували токсичну енцефалопатію, ускладнення від вірусної інфекції.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: газЛьвовская областьсмертьребенокдевочкаваннаотравление
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.