RU
 

Суд засудив "міністра" "ДНР" до 12 років

Корреспондент.net,  27 листопада 2019, 18:04
0
2589
Суд засудив  міністра   ДНР  до 12 років
Фото: Корреспондент
Суд засудив "міністра ДНР" до 12 років ув'язнення

Чоловік протягом п'яти років активно співпрацює з сепаратистами, а також займав пост "міністра МНС" у "ДНР".

 
Костянтинівський районний суд Донецької області заочно засудив до 12 років позбавлення волі так званого "міністра ДНР", повідомляє в середу, 27 листопада, прокуратура області.
 
Правоохоронці встановили, що 36-річний житель Донецька в листопаді 2014 року, маючи тривалий стаж роботи в органах МНС України, змінивши присяги, перейшов на бік сепаратистів і був призначений на посаду так званого "міністра у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійного лиха" "ДНР".
 
"З тих пір чиновник-зрадник не покинув ряди ДНР і продовжує співпрацювати із сепаратистами, видаючи злочинні накази про діяльність установ і організацій, що перебувають у нього в підпорядкуванні, та вчиняє інші протиправні дії, спрямовані на порушення конституційних прав громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території Донецької області", - йдеться з повідомленні прокуратури.
 
Суд визнав голову зазначеного псевдо-міністерства винним за статтею "Участь у терористичній організації КК України" і заочно засудив до 12 років за гратами з конфіскацією майна.
 
Раніше співробітники СБУ припинили діяльність розгалуженої мережі антиукраїнських інтернет-агітаторів, яка діяла в декількох областях.
 
Також СБУ викрила антиукраїнських агітаторів на Луганщині. Тоді стверджувалося, що група пропагандистів підпорядковувалася безпосередньо головному управлінню Генштабу Збройних сил РФ.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: судсепаратизмДонецкая областьминистр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі