RU
 

У Балаклії вибух зруйнував гаражі

Корреспондент.net,  27 листопада 2019, 14:34
0
229
У Балаклії вибух зруйнував гаражі
Фото: Нацполиция Украины
Рятувальники оглядають зруйновані гаражі в Балаклії

В одному з гаражів зберігалася велика кількість пластикових ємностей з легкозаймистими речовинами.

У ніч на середу в місті Балаклія в Харківській області сталася велика пожежа і вибух на території гаражного товариства Цементник. Про це повідомляє регіональне управління ДСНС 27 листопада.

Інформація про пожежу була отримана о 3:41 ночі. На місці рятувальники встановили, що загоряння сталося в гаражі №806. Також, ймовірно, в результаті вибуху сталося руйнування несучих конструкцій і перекриттів трьох і часткове пошкодження ще трьох гаражів. Вони були приватною власністю громадян, особи яких встановлюються. Автомобілів в цих гаражах не було.

"У гаражі №806 (де був епіцентр можливого вибуху), зберігалася велика кількість пластикових ємностей різного об'єму з легкозаймистими речовинами. В результаті вибуху їх розкидало в радіусі більш як 20 метрів. Загальна площа горіння склала близько 60 кв. м", - йдеться в повідомленні.

Пожежу вдалося повністю загасити тільки о 10:25. За даними поліції, попередньою причиною загоряння стало занесення відкритого джерела вогню. В результаті події ніхто не постраждав. Сума збитку встановлюється.

Відомості внесені до Єдиного облік Балаклійського відділу поліції. Після проведення всіх необхідних заходів слідчими буде прийнято рішення про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, 15 листопада о 14:30 на арсеналі в Балаклії на спеціально обладнаному майданчику для утилізації боєприпасів сталося близько 20 вибухів. Внаслідок цієї надзвичайної події троє військовослужбовців-саперів загинули, четверо отримали поранення.

Слідчі ДБР дійшли висновку, що причиною чергових вибухів у Балаклії є недотримання техніки безпеки.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Харьковская областьфотополицияогонь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі