RU
 

Екс-мер Нью-Йорка складе конкуренцію Трампу на виборах

Корреспондент.net,  24 листопада 2019, 20:08
0
539
Екс-мер Нью-Йорка складе конкуренцію Трампу на виборах
Фото: Getty Images
Блумберг хоче перешкодити Трампу на виборах

Колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг у неділю, 24 листопада, офіційно оголосив про рішення брати участь у боротьбі за висунення кандидатом у президенти США від демократів.

 
"Я беру участь у боротьбі за пост президента, щоб перемогти Дональда Трампа і відновити Америку", - йдеться в його заяві, витяги з якої наводить американське телебачення, передає Інтерфакс-Україна.
 
На думку бізнесмена, демократам потрібно докласти всіх зусиль, щоб не допустити переобрання на пост глави держави Трампа, оскільки той "становить екзистенціальну загрозу для країни і для її цінностей".
 
"Якщо він доб'ється ще одного терміну на посаді президента, не виключено, що ми вже ніколи не оговтаємося від спричиненої ним шкоди", - вважає Блумберг.
 
Таким чином, 77-річний підприємець приєднається до і без того великої групи претендентів від Демократичної партії на посаду президента США.
 
Експерти зазначають, що Блумберг дотримується з багатьох питань поміркованих позицій і тому вважається "демократом-центристом". Таким чином, для виборців він може стати альтернативою іншому кандидату - колишньому віце-президенту США Джо Байдену. Саме Байден вважається фаворитом праймеріз у демократів. Однак ряд аналітиків вважає, що американські виборці в цілому не в захваті від кандидатури Байдена, і тому не зрозуміло, чи будуть у нього шанси перемогти Трампа.
 
Нагадаємо, що Гілларі Клінтон не виключає участі у виборах.
 
Ще повідомлялося, що Трамп офіційно почав передвиборну кампанію.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі