RU
 

Розведення на Донбасі: ситуація на ділянках

Корреспондент.net,  17 листопада 2019, 20:05
0
395
Розведення на Донбасі: ситуація на ділянках
Фото: mvs.gov.ua
Штаб ООС повідомив про ситуацію на ділянках розведення на Донбасі

У Станиці Луганській встановили відбійники на узбіччях дороги, у Золотому демонтують фортифікаційні споруди, у Петрівському триває розмінування.

 
У Штабі ООС розповіли про ситуацію на ділянках розведення сил і засобів на Донбасі. Про це повідомив прес-центр ООС у неділю, 17 листопада.
 
На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) сьогодні встановлювали металеву огорожу (відбійники) на узбіччях дороги від мосту в напрямку КПВВ. Також триває фарбування металоконструкції шляхопроводу.
 
Крім того, в районі розведення №2, біля населеного пункту Золоте-4 Луганської області, тривають роботи з демонтажу заявлених фортифікаційних споруд. Сьогодні займалися благоустроєм території на місці розбирання бліндажів.
 
На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області, триває очищення територій від вибухонебезпечних предметів.
 
Сьогодні співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій обстежили 2,6 гектара території і вилучили 40 ВНП. Від початку робіт вилучено 89 вибухонебезпечних предметів на площі 12,17 гектара.
 
Нагадаємо, 11 листопада у штабі ООС заявили про завершення розведення сил у Петрівському. В "ДНР" також повідомили про завершення відведення в цьому районі. Тепер почалося розмінування, яке триватиме 25 діб.
 
Водночас спостерігачі ОБСЄ зафіксували нові позиції сепаратистів поблизу Петрівського.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: донбассштаб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі