RU
 

Суд продовжив арешт Гримчаку

Корреспондент.net,  14 листопада 2019, 19:07
0
197
Суд продовжив арешт Гримчаку
Фото: Юрій Гримчак / Facebook
Юрію Гримчаку продовжили арешт на два місяці

Колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій залишили під вартою ще на два місяці.

 
Вищий антикорупційний суд продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці екс-заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрію Гримчаку. Про це в четвер, 14 листопада, повідомляє прес-служба ВАКС.
 
"13 листопада слідчий суддя Вищого антикорупційного суду задовольнив клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та продовжив на два місяці термін утримання під вартою для колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб", - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, помічнику Гримчака, якого слідство вважає співучасником кримінального провадження, також продовжили утримання під вартою - на 30 днів.
 
Нагадаємо, ввечері 14 серпня правоохоронці затримали Юрія Гримчака і його пособника за вимагання хабаря в розмірі $1,1 млн. Їх спіймали "на гарячому" під час отримання $480 тисяч.
 
В СБУ повідомили, що більше місяця стежили за заступником міністра МінТОТ і вилучала гроші, одержувані в якості хабаря з обмінників.
 
В кінці жовтня стало відомо, що Гримчаку змінили підозру. Його більше не підозрюють у шахрайстві, зате підозрюють у зловживанні впливом.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: арестВАСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі