RU
 

Працівниці Офісу президента повідомлено про підозру

Корреспондент.net,  13 листопада 2019, 20:35
0
542
Працівниці Офісу президента повідомлено про підозру
Фото: EidosUa / Facebook
Раніше в Офісі президента підтвердили затримання Кондзелі

Працівниці Офісу Зеленського і її двом спільникам повідомлено про підозру. Зараз готується клопотання про обрання запобіжного заходу.

Повідомлено про підозру керівниці одного з Головних департаментів Офісу президента України, екс-заступниці міністра культури України та їхньому співвиконавцю. Про це повідомляє прес-служба САП у Facebook.

"За погодженням прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру керівниці одного з Головних департаментів Офісу Президента України, екс-заступниці міністра культури України та їхньому співвиконавцю", - йдеться в повідомленні.

Зазначеним особам інкримінується закінчений замах на шахрайство (заволодіння чужим майном за попередньою змовою групою осіб в особливо великому розмірі), а також закінчений замах на підбурювання до надання неправомірної вигоди посадової особи, яка займає відповідальне становище, тобто вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27 ч. 4 ст. 369 КК України.

"Зараз готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави", - наголошується в повідомленні.

Напередодні повідомлялося, що НАБУ затримало чиновницю в Офісі Президента Світлану Кондзелю. За даними ЗМІ, глава департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу Президента отримала 150 тисяч доларів хабара. Вона нібито просила ці гроші за призначення на посаду заступника голови правління НАК Нафтогаз України і заявляла, що вирішує будь-яку проблему через зв'язки в ОП. Згодом в Офісі Президента підтвердили затримання.

Пізніше НАБУ розповіло подробиці затримання чиновниці ОП.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: чиновникчиновники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі