RU
 

Вбивство Вороненкова: суд перенесли через вбивство адвоката підозрюваного

Корреспондент.net,  12 листопада 2019, 21:39
0
240
Вбивство Вороненкова: суд перенесли через вбивство адвоката підозрюваного
Фото: Надежда Максимец / Facebook
Засідання суду у справі про вбивство Вороненкова перенесли через вбивство адвоката підозрюваного

Засідання суду у справі про вбивство Дениса Вороненкова було перенесено на 27 листопада у зв'язку з убивством Святослава Пархоменка, адвоката підозрюваного.

 
Справу про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова розглянуть пізніше - слухання відклали до 27 листопада. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook у вівторок, 12 листопада.
 
"Шевченківський районний суд Києва відклав на 27 листопада на 15 годину 00 хвилин засідання у провадженні з вбивства Дениса Вороненкова через відмову одного з підозрюваних скористатися безоплатною правовою допомогою, запропонованою йому судом через загибель попереднього адвоката Святослава Пархоменка в Житомирській області", - повідомила вона.
 
Підозрюваний Олександр Лось відмовився скористатися послугами громадського захисника і заявив, що шукатиме іншого адвоката. Оскільки участь захисника в судовому процесі обов'язкова, прокурор не заперечував проти перенесення засідання.
 
Раніше повідомлялося про вбивство адвоката Святослава Пархоменка, який був керівником і одним із засновників ГО Радомишльські мисливці.
 
Також Пархоменко був захисником Ярослава Тарасенка та Олександра Лося у справі вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.
 
Пізніше стали відомі подробиці загибелі адвоката підозрюваних. У поліції вилучили зброю учасників конфлікту - незареєстрований пістолет Browning і рушницю.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: судубийствоадвокат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі