RU
 

Справа бракованих бронежилетів: заарештовано топ-чиновника з Міноборони

Корреспондент.net,  11 листопада 2019, 17:51
0
620
Справа бракованих бронежилетів: заарештовано топ-чиновника з Міноборони
Фото: facebook.com/gursm
Браковані бронежилети прострілюються в дощових умовах

Суд заарештував начальника Управління матеріального забезпечення Міноборони Дмитра Марченка. Четверо інших підозрюваних очікують рішення суду.

 
Генерал-майор, начальник Управління матеріального забезпечення Міноборони Дмитро Марченко, який підозрюється в закупівлі бракованих бронежилетів, заарештований з правом застави. Про це в понеділок, 11 листопада, повідомив голова Державного бюро розслідувань (ДБР) Роман Труба на своєму Тelegram-каналі.
 
"Тримання під вартою або застава в 76 млн грн - такий запобіжний захід обрано генерал-майору, начальнику Головного управління Міністерства оборони України, який є підозрюваним у кримінальному провадженні за фактом закупівлі неякісного речового майна за завищеною ціною для Збройних сил України".
 
Труба також повідомив, що таке рішення тільки що ухвалив Печерський районний суд міста Києва. Суддям ще належить обрати запобіжний захід для інших чотирьох підозрюваних.
 
Голова ДБР додав, що підозрюваних буде більше.
 
Нагадаємо, 5 листопада Труба повідомив, що Держбюро розслідувань оголосило про підозру п'ятьом топ-чиновникам Міноборони в закупівлі неякісних бронежилетів Корсар.
 
Нагадаємо, ДБР вилучило 11 тисяч бракованих бронежилетів, закуплених Міноборони. Також відомство опублікувало розмови чиновників Міноборони про закупівлю бракованих бронежилетів для армії.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Минобороныаресттруба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі