RU
 

Арахамія розповів, хто очолить партію Слуга народу

Корреспондент.net,  10 листопада 2019, 12:40
0
505
Арахамія розповів, хто очолить партію Слуга народу
Фото: facebook.com/david.braun.50951
Арахамія розповів, хто стане новим головою партії Слуга народу

Перше завдання сьогоднішнього з'їзду - це вибрати нового голову партії Слуга народу, адже Дмитро Разумков очолює Верховну Раду.

 
Безальтернативним кандидатом на посаду глави партії Слуга народу є Олександр Корнієнко. Про це заявив голова фракції Давид Арахамія, передає УНН.
 
Арахамія нагадав, що перше завдання з'їзду - це вибрати нового главу партії Слуга народу, адже Дмитро Разумков очолює Верховну Раду.
 
"У нас там немає ніяких сюрпризів, більш-менш є безальтернативний кандидат Олександр Корнієнко, я думаю, всі його підтримають. Він уже фактично і займається останні три місяці...", - сказав Арахамія.
 
Також, за його словами, на з'їзді буде розглянуто питання про зміни до статуту і регіональні підрозділи.
 
"... раніше партія будувалася дуже швидко, зараз ми вже можемо структурно підійти до цього питання, щоб підготуватися до чергових місцевих виборів. І для цього потрібно будувати нормальну вертикальну партійну структуру", - розповів Арахамія.
 
Раніше Разумков підтвердив відхід із посади голови партії Слуга народу. У спікера парламенту немає часу на будівництво партійних структур Слуги народу, пояснив Дмитро Разумков.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі