RU
 

СБУ назвала причину обшуку в бізнес-центрі в Києві

Корреспондент.net,  8 листопада 2019, 15:49
0
329
СБУ назвала причину обшуку в бізнес-центрі в Києві
Фото: пресс-служба СБУ
СБУ назвала причини обшуків у бізнес-центрі Парус

Посадові особи КМДА підозрюються у зловживаннях під час будівництва Великої Окружної дороги в столиці.

 
У Службі безпеки України назвали причини обшуків у бізнес-центрі Парус, які правоохоронці проводять 8 листопада. Про це повідомляє прес-служба СБУ.
 
Як повідомляється, правоохоронці спільно з прокуратурою продовжують документувати протиправні дії чиновників Київської міської державної адміністрації при реалізації проекту "Будівництво Великої Окружної дороги".
 
"За даними слідства, чиновники КМДА спільно з посадовими особами комунальних та приватних підприємств мали намір привласнити значну суму коштів із майже одного мільярда гривень, виділених з бюджету на будівництво", - йдеться в повідомленні.
 
Також наголошується, що обшуки проходять в офісі адвокатського об'єднання, яке представляє інтереси однієї з комерційних структур, задіяних у проекті. Правоохоронці проводять слідчі дії для виявлення документації та інших доказів, що підтверджують протиправну діяльність посадових осіб КМДА.
 
Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.
 
Раніше повідомлялося, що СБУ проводить обшук у бізнес-центрі в Києві.
 
Нагадаємо, що раніше СБУ заявила, що екс-чиновники Київської ОДА вкрали з бюджету понад 200 млн гривень. Колишні столичні чиновники незаконно збагачувалися на оренді столичної нерухомості в центрі.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СБУКГГАобыскбизнес-центр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі