RU
 

Зеленський відкрив економічний форум у Києві

Корреспондент.net,  8 листопада 2019, 10:42
0
496
Зеленський відкрив економічний форум у Києві
Фото: Скриншот из видео
Після економічного форуму в Маріуполі Зеленський взяв участь на форумі в Києві

У столиці проходить шостий міжнародний економічний форум. На його відкритті виступив президент.

 
Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 8 листопада, виступив з промовою на Київському міжнародному економічному форумі.
 
 
Зокрема, він назвав необхідні для розвитку України чинники: рівні правила гри для всіх, очищення судової системи, подолання корупції, діджиталізація, реформа освіти, життєво важливі для економіки закони.
 
"Люди - наш найбільший капітал. Це те, чим ми пишаємося і дає нам конкурентну перевагу. Адже сучасна глобальна економіка фактично є економікою талантів", - сказав президент.
 
Він закликав інвестувати в українську молодь, стартапи, малий і середній бізнес. "І пам'ятайте: сьогодні Україна - це алмаз, що вимагає огранки з внутрішніх реформ і зовнішніх інвестицій, щоб стати справжнім діамантом у центрі Європи", - додав Зеленський.
 
 
Київський міжнародний економічний форум 2019 (КМЕФ) вже шостий рік поспіль є головною бізнес-подією, присвяченою актуальним для економічного розвитку країни питань. Захід проходить на найвищому рівні за участю представників українського уряду і парламентаріїв, відомих економістів, бізнесменів та провідних експертів. Також очікується участь особливого гостя, мільярдера зі списку Forbes, ім'я якого дізнаються на відкритті Форуму.
 
Варто відзначити, що напередодні до Харкова приїхала одна із найбагатших людей світу, засновник AliExpress Джек Ма.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: КиеввидеофорумВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі