RU
 

В Україну прибула оцінна місія НАТО

Корреспондент.net,  6 листопада 2019, 12:28
0
252
В Україну прибула оцінна місія НАТО
Фото: facebook.com/UkraineNatoMission/
В Україну прибула оцінна місія НАТО для підготовки звіту про виконання РНП

Місія готуватиме рекомендації до звіту про виконання Україною Річної національної програми.

 
В Україну прибула оцінна місія НАТО, яка готуватиме рекомендації до звіту про виконання Україною Річної національної програми (РНП). Про це йдеться в заяві місії України при НАТО на сторінці у Facebook.
 
"6 - 8 листопада оцінна місія НАТО зустрінеться з представниками майже всіх центральних органів виконавчої влади, залучених до виконання Річної національної програми під егідою Комісії Україна - НАТО на 2019 рік, яка є основним інструментом підготовки України до членства в Альянсі", - йдеться в повідомленні.
 
За результатами візиту оціночна місія підготує рекомендації до звіту про виконання РНП-2019, який буде представлений на розгляд держав-членів НАТО.
 
11 грудня в штаб-квартирі НАТО заплановано проведення останнього в поточному році засідання Комісії Україна - НАТО для подання оцінки РНП-2019 та обговорення питань підготовки РНП-2020 року, участь в якому візьме віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.
 
Раніше генсек альянсу Єнс Столтенберг заявив, що Україна буде членом НАТО. Але зараз країна повинна сконцентруватися на реформах у сфері оборони і безпеки, каже генсек.
 
Нагадаємо, минулого тижня в Києві завершилося засідання Північноатлантичного альянсу, в рамках якого відбулося засідання Комісії Україна - НАТО, за підсумками якого було прийнято спільну заяву.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинаНАТОНАТО-Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі