RU
 

Українець намагався вивезти в РФ деталі до військових кораблів

Корреспондент.net,  1 листопада 2019, 19:35
0
263
Українець намагався вивезти в РФ деталі до військових кораблів
Фото: пресс-служба СБУ
Українцю не дали вивезти в Росію деталі до військових кораблів

Житель Миколаєва планував переправити деталі, які використовуються під час ремонту і технічного обслуговування двигунів на кораблях Військово-морського флоту РФ.

 
Працівники українських спецслужб запобігли вивезенню до Росії комплектуючих до військових кораблів. Про це в п'ятницю, 1 листопада, повідомляє прес-служба СБУ.
 
"Під час досудового розслідування установлено, що житель Миколаєва планує незаконно переправити деталі, які використовуються під час ремонту і технічного обслуговування двигунів на кораблях Військово-морського флоту РФ", - говориться в повідомленні.
 
"Нелегальний вантаж правоохоронці вилучили при перетині державного кордону. За попередньою оцінкою фахівців, ринкова вартість виявленого обладнання становить більш як півтора мільйона гривень", - додали в СБУ.
 
Вказується, що під час обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено флеш-накопичувачі, комп'ютерну техніку, яка містить листування із замовниками з Росії.
 
Слідчі розпочали розслідування за фактом порушення режиму здійснення міжнародного передання товарів, що підлягають державному експортному контролю.
 
Як повідомлялося, українець намагався вивезти дитину в Росію. Чоловік був затриманий на українсько-російському кордоні в Луганській області під час спроби дати хабар у розмірі 5 тисяч російських рублів і 1200 гривень.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: РоссияСБУкораблиукраинец
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі