RU
 

Погода на вихідні: нічні заморозки і дощі

Корреспондент.net,  1 листопада 2019, 12:28
0
151
Погода на вихідні: нічні заморозки і дощі
Фото: Vgorode
Якою буде погода в Україні на вихідних

Температура в деяких частинах України буде опускатися ночами до -6°. У суботу буде сухо, але в неділю в західних і центральних областях очікуються дощі.

 
На вихідних, 2 і 3 листопада, в Україні очікуються нічні заморозки і дощі. Про це свідчать дані Гідрометцентру, опубліковані в п'ятницю, 1 листопада.
 
У суботу, 2 листопада, переважатиме суха і прохолодна погода. На сході країни вдень очікується 4-6° вище від нуля, вночі до -6°. У західних областях удень стовпчики термометрів покажуть 5-10°, вночі до -2°. У південній частині України вдень 7-9°, вночі 0-3°. На півночі країни 4-7° вдень, вночі очікуються заморозки до -4°. У Києві в суботу сухо, вдень 5-7°, вночі -1... -3°.

У неділю, 3 листопада, в Україні трохи потеплішає. На заході очікуються дощі. Там вдень до +15°, вночі 3-7°. У східних областях вдень 4-8° вище від нуля, вночі 0-4°. У південній частині країни вдень 11-13°, вночі 2-7°. Дощі пройдуть у Чернігівській, Київській, Сумській і Черкаській областях. У Києві в неділю вдень 9-11°, вночі 2-4°.

 

 
Нагадаємо, що раніше Укргідрометцентр оприлюднив прогноз погоди на листопад. Середня температура буде трохи вищою за середньостатистичні показники - 0+7 градусів.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: погода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі