RU
 

Добровольці в Золотому розповіли, куди поділи зброю

Корреспондент.net,  31 жовтня 2019, 11:33
0
684
Добровольці в Золотому розповіли, куди поділи зброю
Сергій Тамарін розповів про плани добровольців на Донбасі

У Нацкорпусі заявили, що зброю заховали в надійному місці і можуть нею скористатися за потреби.

Активісти партії Національний корпус і ветерани полку Азов, які перебувають в Золотому, заявили, що склали зброю в одне місце, до якого мають доступ. Про це в середу, 30 жовтня, заявив керівник київського осередку Нацкорпусу Сергій Тамарін в ефірі телеканалу НАШ.

"Ми її культурно склали в одне місце, куди у нас є доступ. Ми не хочемо випробовувати нерви місцевого керівництва, нехай, поки що, буде так", - сказав Тамарін.

Він додав, що його соратники не збираються залишати будинок на околиці Золотого, який після завершення розведення військ стане "останнім блокпостом, де перебувають люди, які хочуть і можуть захищати землю і жителів".

Також представник Нацкорпусу анонсував створення мобільних груп, які будуть їздити в місця розведення військ і робити "об'єктивне оцінювання, як там все відбувається". Тамарін зазначив, що ініціатива називається Рейд за мир і в її склад увійдуть ветерани бойових дій та волонтери.

Раніше Сергій Тамарін на брифінгу анонсував створення мобільних груп для фіксації порушень з боку сепаратистів на ділянках розведення сил на Донбасі.

Нагадаємо, в неділю у Нацполіції повідомили, що ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її в супроводі поліції із Золотого-4. Пізніше добровольці заявили, що інформація про їхнє роззброєння перебільшена.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: оружиедонбасс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі