RU
 

На Тернопільщині чоловік викрав карету "швидкої допомоги"

Корреспондент.net,  30 жовтня 2019, 13:36
0
154
На Тернопільщині чоловік викрав карету  швидкої допомоги
Фото: tp.npu.gov.ua
Авто знайшли в сусідній області

Автомобіль знайшли в одному з сіл Івано-Франківської області. Свої дії чоловік пояснив тим, що йому треба було дістатися додому.

 
У Тернопільській області 22-річний юнак викрав автомобіль "швидкої допомоги", щоб поїхати на ній додому в сусідню область. Про це в середу, 30 жовтня, повідомляє прес-служба поліції області.
 
Повідомлення про крадіжку автомобіля, що належить одній із сільських медичних амбулаторій району, надійшло в поліцію напередодні ввечері, від водія. Відзначається, що зловмисник скористався тим, що машина була незакритою, а ключі залишені в замку запалювання.
 
Викрадений автомобіль правоохоронці розшукали в одному з сіл Івано-Франківської області. Причетним до незаконного заволодіння транспортним засобом виявився 22-річний житель цієї області.
 
За словами підозрюваного, він викрав машину, щоб доїхати додому. Автомобіль швидкої допомоги поліцейські вилучили, а відносно його викрадача почали кримінальне провадження.
 
Раніше повідомлялося, що в Осло озброєний чоловік викрав "швидку" і наїхав на людей. Керований зловмисником автомобіль збив двох пенсіонерів, а також жінку з дитячим візком.
 
А в Дніпропетровській області пацієнт на ходу випав зі "швидкої" допомоги. Нетверезий хворий противився госпіталізації, а під час транспортування намагався будь-якими способами вийти з машини.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: автомобилиполицияскорая помощьугонТернопольская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі