RU
 

Під Києвом під час затримання помер чоловік

Корреспондент.net,  20 жовтня 2019, 17:47
0
1079
Під Києвом під час затримання помер чоловік
Фото: Национальная полиция
Смертельна пригода в Київській області

У поліцію надійшло повідомлення про сімейну бійку, ініціатор конфлікту розгромив у будинку меблі, завдав удару ножем родичу, після чого зник на авто.

У Баришівці Київської області під час затримання помер чоловік, повідомляє поліція Київської області.

У суботу, 20 жовтня, в поліцію надійшло повідомлення про сімейну бійку, ініціатор конфлікту розгромив у будинку меблі, завдав удар ножем родичу, після чого зник на авто. В області ввели план-перехоплення і розшукали нападника. Водій почав чинити опір поліції і кидався з ножем, але його вдалося знешкодити і затримати.

"Затриманому ставало зле, тоді поліцейські викликали швидку і надавали невідкладну медичну допомогу. Лікарі швидкої, які пізніше приїхали на виклик, не змогли врятувати чоловіка - затриманий помер", - йдеться в повідомленні поліції.

Про подію повідомили в прокуратуру і ДБР. Судово-медичний експерт у присутності працівників Державного бюро розслідувань, тілесних ушкоджень, які могли б спричинити за собою смерть, не виявив. Остаточну причину встановить судово-медична експертиза. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, що в Києві на вулиці Микільсько-Слобідській стався смертельний інцидент. Чоловік йшов додому з роботи, закурив сигарету і помер.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киевская областьпроисшествиеполиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі